Φίλαθλος έφαγε πόρτα σε γήπεδο: Πήγε με... αλιγάτορα, είπε ότι είναι κατοικίδιο συναισθηματικής υποστήριξης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 16:02 Φίλαθλος έφαγε πόρτα σε γήπεδο: Πήγε με... αλιγάτορα, είπε ότι είναι κατοικίδιο συναισθηματικής υποστήριξης

Τα ζώα, συμπεριλαμβανομένων των σκύλων-οδηγών και των αλόγων της αστυνομίας, παρέχουν συχνά βοήθεια στους φιλάθλους σε αθλητικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Τι συμβαίνει όμως όταν η υποστήριξη προέρχεται από έναν αλιγάτορα; Ένα αμερικανικό ερπετό μήκους 1,5 μέτρου που περπατάει με λουρί σαν κανονικό οικογενειακό κατοικίδιο ζώο, έχει αναλάβει υπηρεσία έξω από ένα στάδιο στις ΗΠΑ.

Όμως, στον WallyGator - έναν αλιγάτορα συναισθηματικής υποστήριξης - φέρεται να απαγορεύθηκε η είσοδος στο Citizens Bank Park για την αναμέτρηση μπέιζμπολ των Philadelphia Phillies με τους Pittsburgh Pirates.

Ο οπαδός των Phillies, Τζον ΜακΚάν, έδειξε στα social media τον αλιγάτορα να... δίνει αγκαλιές στους οπαδούς έξω από το γήπεδο της Φιλαδέλφεια, καθώς οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν τη νίκη τους στα πλέι οφ με 7-6.

Η πολιτική του σταδίου για τα ζώα υποστήριξης

Η πολιτική του σταδίου για τα ζώα υποστήριξης αναφέρει: «Οι πιστοποιημένοι σκύλοι παροχής υπηρεσιών ή οι σκύλοι παροχής υπηρεσιών σε εκπαίδευση για επισκέπτες με ειδικές ανάγκες είναι ευπρόσδεκτοι. Όλα τα άλλα ζώα απαγορεύονται», όπως αναφέρει το BBC.

Ο Γουόλι έχει χιλιάδες φαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανήκει στον Τζόι Χένεϊ από την Πενσιλβάνια, ο οποίος έσωσε τον Γουόλι από το Ορλάντο της Φλόριντα το 2015.

Ο Henney δήλωσε στο Beastly το 2020 ότι ο Wally είναι ο «καλύτερος φίλος» του και «λατρεύει να δίνει φιλιά», ενώ σύμφωνα με άλλη ανάρτηση του McCann, κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τον ιδιοκτήτη του.

Εκτός από οπαδός του μπέιζμπολ, ο Henney λέει ότι ο Wally τον βοήθησε να «βελτιώσει δραματικά» τη βαθιά κατάθλιψη που βίωνε πριν έρθει ο ερπετοειδής φίλος του.

«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ έναν αλιγάτορα που δεν θα σε δαγκώσει», δήλωσε ο Henney στο CBS Evening News πέρυσι. «Αν παίζεις με το κεφάλι έτσι (ο Joe βάζει το χέρι του στο στόμα του Wally), το ένστικτό τους είναι να σε αρπάξουν [με τα δόντια τους] - αλλά αυτός δεν το κάνει.

»Μπορείς να φτάσεις μέσα και να τρίψεις τη γλώσσα του, αρνείται να κλείσει το στόμα του, αλλά δεν ξέρουμε γιατί», πρόσθεσε ο Henney.

Πηγή: BBC

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση