Χαμός στο TikTok: Προσπάθησε να ανταλλάξει την αδελφή της με καμήλες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 22:59 Χαμός στο TikTok: Προσπάθησε να ανταλλάξει την αδελφή της με καμήλες

Τα αδέλφια είναι συνήθως το σημαντικότερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας γονιός στο παιδί του, καθώς του προσφέρει παντοτινούς φίλους. Καθημερινά στα social media δημοσιεύονται χιλιάδες βίντεο στα οποία παρουσιάζεται η ιδιαίτερη σχέση που υπάρχει μεταξύ των αδελφών. Πριν από λίγες ώρες, μία χρήστης του TikTok “γκρέμισε” την πλατφόρμα παρουσιάζοντας την σχέση που έχει με την δική της αδελφή.

Η Stefania Pantò και η αδελφή της Chiara Pantò πρόσφατα ταξίδεψαν μέχρι την Ιορδανία. Όπως συνηθίζεται πλέον, οι δύο αδελφές ανέβασαν πολλά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στα προφίλ που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Stefania που εκτός από προφίλ στο Instagram διατηρεί προφίλ και στο TikTok, έγινε viral μέσα σε μόνο λίγες ώρες με ένα βίντεο που κοινοποίησε.

Σ’ αυτό βλέπουμε τις δύο αδελφές να έχουν επισκεφθεί, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους και την Πέτρα. Στο χιουμοριστικό βίντεο που συγκέντρωσε άμεσα εκατομμύρια προβολές η Stefania προσπαθεί να “πουλήσει” την Chiara σε Βεδουίνους και σε αντάλλαγμα να πάρει καμήλες.

Μάλιστα στο βίντεο υπήρξε και μία ανατροπή, αφού για την Chiara οι Βεδουίνοι προσέφεραν 200 καμήλες, ενώ για την Stefania, που ήταν και εκείνη που διαπραγματευόταν, 250!

Το βίντεο παρ’ ότι δημοσιεύθηκε πριν από 2 ημέρες, έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, με τους χρήστες της πλατφόρμας να κλαίνε από τα γέλια.

 

@its_steeph Me trying to sell my sister for some camels to the beduins in #petra suono originale - Stefania Pantò

 

Πηγή: Enikos

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση