Κωνσταντινούπολη: Γέννησε λίγο πριν την απογείωση στην πτήση για Μασσαλία - Το βίντεο που έγινε viral

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 22:57 Κωνσταντινούπολη: Γέννησε λίγο πριν την απογείωση στην πτήση για Μασσαλία - Το βίντεο που έγινε viral

Ένα απροσδόκητο συμβάν καταγράφηκε πριν από πτήση και όπως αναμενόταν έγινε λίγο καιρό αργότερα viral. Συγκεκριμένα, μία γέννα έδωσε άλλη διάσταση στο ταξίδι επιβατών που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το χαρμόσυνο γεγονός. 

Έκπληκτοι επιβάτες του αεροπλάνου κοιτούσαν τις νοσοκόμες να βοηθούν γυναίκα να γεννήσει ενώ βρισκόταν στο αεροσκάφος.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την ώρα που το αεροπλάνο έκανε τις τελευταίες προετοιμασίες για απογείωση προς τη Μασσαλία, στη Γαλλία.

Πλάνα από το αεροπλάνο, που τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, δείχνουν νοσηλεύτρια να περπατάει γρήγορα, μεταφέροντας το νεογέννητο μωρό στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν στην Κωνσταντινούπολη.

Στη συνέχεια, το πρόωρο βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω φροντίδα.

Υπενθυμίζεται ότι το 2019 γυναίκα γέννησε αγοράκι στη διάρκεια τρίωρης πτήσης από το Σαν Χουάν, στο Πουέρτο Ρίκο, στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα.

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση