Που θα βρείτε υποψήφιους ...στις νεραντζιές;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 10:05 Που θα βρείτε υποψήφιους ...στις νεραντζιές;

Δε θα φτάνει ο πληθυσμός της Λαμίας για να στελεχώσει τα ψηφοδέλτια των επίδοξων Δημάρχων (!)

Ένα νέο υποψήφιο εμφανίζουν καθημερινά, το τελευταίο διάστημα, για το Δήμο Λαμιέων, οι νεραντζιές της πλατείας Ελευθερίας.

Εκτός από τον Θύμιο Καραΐσκο που έχει ξεκαθαρίσει ότι θα διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο Λαμιέων, έχουν ακουστεί τα ονόματα του πρώην Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη, του γιατρού Παναγιώτη Ιακωβή, του επιχειρηματία Σπύρου Σουρτζή, του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιά Παπαιωάνου και ποιος ξέρει και τι άλλο θα ακούσουμε. 

Φυσικά και είναι θεμιτό και απολύτως δημοκρατικό όποιος το επιθυμεί να "εκτεθεί" στην κρίση των πολιτών, ωστόσο θα θέλαμε να απευθύνουμε προς τους επίδοξους υποψήφιους Δημάρχους για το Δήμο Λαμιέων μια φιλική παραίνεση.

Διαβάστε καλά τον ισχύοντα εκλογικό νόμο και τις προβλέψεις του για τη σύσταση των ψηφοδελτίων καθώς και τον αριθμό των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που πρέπει να συμμετέχουν σ’ αυτά, μαζί με τις κοινότητες.

Με τόσους επίδοξους Δημάρχους, δε θα φτάνει ο πληθυσμός της Λαμίας για να στελεχώσει τα ψηφοδέλτια ρε παιδιά …εκτός αν ψωνίζετε από τις νεραντζιές;

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση