Ποιοι θα είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 16:38 Ποιοι θα είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στη Φθιώτιδα

Πληθώρα υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στη Φθιώτιδα.

Η πανελλαδική δημοσκοπική αύξηση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, σε συνδυασμό με το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, φέρει, πιο κοντά στη Φθιώτιδα την πολυπόθητη έδρα, γεγονός που έχει ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον αρκετών στελεχών του κόμματος στο νομό μας.

Μάλιστα, η πρόσφατη επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στη Λαμία άνοιξε τις συζητήσεις για τα ονόματα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Μια δυναμική υποψηφιότητα, που είχε ακουστεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα, είναι αυτή του Βαγγέλη Τσόγκα, επικοινωνιολόγου και στενού συνεργάτη του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος κατάγεται από την Ανατολική Φθιώτιδα. Λόγω και του ενεργού ρόλου που θα έχει στην κεντρική προεκλογική καμπάνια του κόμματος, ο ίδιος θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος στις μεθεπόμενες εκλογές. 

Σίγουροι υποψήφιοι φέρονται ο πρώην βουλευτής του νομού, Νίκος Τσώνης, καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Μπέτσιος, που είχε στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές διαδικασίες. Παράλληλα, ακούγονται έντονα τα ονόματα του Μάνου Γέμελου και του Χάρη Ρήγα.

Από τη νέα γενιά στελεχών, πιθανοί υποψήφιοι είναι ο δημοτικός σύμβουλος Λαμιέων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Χάρης Κοντογιάννης, αλλά και ο Αντώνης Παπαγόρας, οικονομολόγος από την περιοχή της Λοκρίδας, αμφότεροι υποστηρικτές του Νίκου Ανδρουλάκη.

Δεδομένου ότι, λόγω της ποσόστωσης, οι άνδρες υποψήφιοι θα είναι έως τέσσερις, προφανώς κάποιοι από τους ενδιαφερόμενους θα «κοπούν» από την τελική λίστα.

Από τις γυναικείες παρουσίες, σίγουρη εμφανίζεται, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η Κωνσταντίνα Αντερριώτη, που ήταν υποψήφια και στις εκλογές του 2019, ενώ αναζητούνται άλλες δύο γυναίκες οι οποίες θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση