Τελικά τους … σηκώνει το κλίμα εκεί στα ορεινά Άγραφα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 17:50 Τελικά τους … σηκώνει το κλίμα εκεί στα ορεινά Άγραφα!

Χαλάρωσαν, τα είπαν και... έλυσαν τα προβλήματα!

Τελικά τους σηκώνει το κλίμα στα ορεινά, αλλιώς δεν εξηγείται η χαρούμενη ατμόσφαιρα που αποτυπώνεται στη φωτογραφία των αυτοδιοικητικών της Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι βρέθηκαν τη Δευτέρα (18/07) στα Άγραφα, για τη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων. 

Όσοι δε, βιάστηκαν να μιλήσουν για εκρηκτικό κλίμα μεταξύ των δημάρχων, με αφορμή τις αντιπαραθέσεις που ακούστηκαν στο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας για το ζήτημα των σκουπιδιών της Εύβοιας, δεν είχαν σκεφτεί πως ίσως η λύση να είναι η επόμενη συνεδρίαση του Φορέα να γίνει στην ορεινή Ευρυτανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από το Ραφτόπουλο, οι δήμαρχοι, οι οποίοι βρίσκονταν από την Κυριακή στην ορεινή αυτή Κοινότητα, είχαν την ευκαιρία για καλό φαγητό και χαλαρή πολιτική κουβέντα που βοήθησαν στην εξομάλυνση των προσωπικών σχέσεων που είχαν διαταραχθεί εξαιτίας … σκουπιδιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση