Νέα Δημοκρατία: Πόκερ για δυνατούς παίκτες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 08:04 Νέα Δημοκρατία: Πόκερ για δυνατούς παίκτες

Σε ένα πόκερ για δυνατούς παίκτες και για γερά νεύρα, φαίνεται πως θα εξελιχθεί η πορεία προς τη διεκδίκηση των βουλευτικών εδρών της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα στις επόμενες εκλογές.

Ιδιαίτερα ερωτηματικά για το ψηφοδέλτιο δεν υπάρχουν μιας που οι τέσσερις βουλευτές του κόμματος (οι υπουργοί Χρήστος Σταικούρας και Γιάννης Οικονόμου και οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Θέμης Χειμάρας), θα διεκδικήσουν και πάλι την είσοδό τους στη Βουλή.

Οι δύο γυναίκες που φέρονται επικρατέστερες για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι η πρώην βουλευτής Ελένη Μακρή - Θεοδώρου και η περιφερειακή σύμβουλος, μετά την παραίτηση Καρακάντζα, Έμυ Αργυροπούλου, ενώ αναζητείται άλλο ένα πρόσωπο.

Με δεδομένο πως με την απλή αναλογική, που θα ισχύσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, οι έδρες που θα βαφτούν σίγουρα μπλε στη Φθιώτιδα είναι, εκτός απροόπτου μόνο δύο, η μάχη αναμένεται, σύμφωνα με παρατηρητές, να είναι σκληρή. Και θα έχει μάλιστα δύο γύρους, αν επαληθευτεί το σενάριο των διπλών εκλογών, λόγω αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης. 

Είπαμε θα είναι για γερά νεύρα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση