Με το ζόρι βουλευτής δεν γίνεσαι...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 13:12 Με το ζόρι βουλευτής δεν γίνεσαι...

Με το ζόρι υποψήφιος βουλευτής, γίνεται; Δεν γίνεται.

Κάπως έτσι ήταν το αποτέλεσμα της πρόσφατης συνάντησης ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον υφυπουργό Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη, όπως "Βηματοδότης"

Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα, αλλά και πληροφορίες που ήθελαν τον κ. Γιατρομανωλάκη να είναι υποψήφιος στην Α Αθήνας. Ήθελε όντως τέτοια υποψηφιότητα;

Όχι δεν ήθελε, όπως είπε και στον Πρωθυπουργό. Ο Πρωθυπουργός έδειξε την κατανόησή του, αφού, όπως ελέχθη «βουλευτής με το ζόρι δεν γίνεται κανείς».

Ωστόσο ο κ. Γιατρομανωλάκης αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, του είπε ότι θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις και με την εμπειρία, στρατηγικού σχεδιασμού που έχει (από τη θητεία του στο Ποτάμι) την ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση