Θα γίνει φέτος το παζάρι της Λαμίας;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 07:46 Θα γίνει φέτος το παζάρι της Λαμίας;

Η απάντηση στην ερώτηση του τίτλου μας είναι ναι, η εμποροπανήγυρη της Λαμίας, μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊού, επιστρέφει, αλλά φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Μοσχοχώρι.

Το θέμα «Περί πραγματοποίησης της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης έτους 2022 του Δήμου Λαμιέων» θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου στην αίθουσα της οδού Αινιάνων.

Ο λόγος που δε θα διεξαχθεί στην οδό Φιλίας, είναι πως την ίδια περίοδο θα φιλοξενείται στο χώρο της Π.Ε.Λ. το Ράλι Ακρόπολις.

Άλλωστε, στο Μοσχοχώρι, προβλέπεται να λειτουργήσουν όλες οι απαραίτητες υποδομές που θα χρειαστούν οι παζαριώτες και οι επισκέπτες (όπως χημικές τουαλέτες, ντουζιέρες κ.λπ) ενώ για τους επιχειρηματίες μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας θα υπάρξει ειδική έκπτωση.

Αξίζει κλείνοντας να επισημάνουμε ότι στην εμποροπανήγυρη θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα που επιβάλλεται να τηρούνται λόγω κορωνοϊού, ο οποίος, αν επαληθευτούν οι ειδικοί επιστήμονες, θα μας επισκεφτεί και πάλι το Σεπτέμβριο με ένα νέο κύμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση