Τρέχουμε να επισπεύσουμε τα projects των ιαματικών πηγών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 07:34 Τρέχουμε να επισπεύσουμε τα projects των ιαματικών πηγών

Το ΤΑΙΠΕΔ επιταχύνει την υλοποίηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, σύμφωνα με δηλώσεις του Δημήτρη Πολίτη, διευθύνοντα συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, που δημοσιεύονται σήμερα στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής”.

Κατά το δημοσίευμα, ο κ. Πολίτης σε πρόσφατη συνάντησή του με δημοσιογράφους, τόνισε πως «η Ελλάδα παραμένει σήμερα hotspot και γι αυτό τρέχουμε να επισπεύσουμε κάποια projects όπως αυτά των ιαματικών πηγών».

Συγκεκριμένα, για τις ιαματικές πηγές της Φθιώτιδας ανέφερε πως «Είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για τα Καμένα Βούρλα. Αναμένεται η έναρξη των διαδικασιών για την αξιοποίηση των πηγών Θερμοπυλών και Camping Κονιαβίτη».

Όλα καλά κι άγια αυτά που μας λέει ο κ. ΤΑΙΠΕΔ, εμείς θα κλείσουμε μόνο με μια επισήμανση και θα επανέλθουμε στο ζήτημα. Καμία ανάπτυξη και αξιοποίηση δεν νοείται στις Θερμοπύλες, όσο παραμένει εκεί η δομή φιλοξενίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση