«Πήραν φωτιά» οι δημοσκοπήσεις για το Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 20:50 «Πήραν φωτιά» οι δημοσκοπήσεις για το Δήμο Λαμιέων

«Άρχισαν τα όργανα» και όπως όλα δείχνουν τους επόμενους μήνες θα «χορτάσουμε» δημοσκοπήσεις, άλλες θα είναι πραγματικές και άλλες «μαϊμού».

Όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας τις τελευταίες ώρες τρέχει δημοσκόπηση από εταιρεία της Αθήνας για τα Αυτοδιοικητικά της Λαμίας.

Στη λίστα με τα ονόματα υποψηφίων για τα οποία ρωτούν τους πολίτες είναι και ονόματα που ούτε καν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το δήμο της Λαμίας. Ωστόσο είναι όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί τελευταία.

Οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν περισσότερο με τα πρόσωπα και πόσο αναγνωρίσιμα είναι, καθώς επίσης και με το έργο της παρούσης δημοτικής αρχής σε διάφορους νευραλγικούς τομείς.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι μέχρι τις εκλογές θα γίνει χαμός με τις δημοσκοπήσεις και τις "διαρροές" για τα αποτελέσματα. Και φυσικά πολλές από αυτές θα είναι οι λεγόμενες «μαϊμού» δημοσκοπήσεις.

 Τι εννοούμε. Οποιαδήποτε δημοσκόπηση διεξάγεται από εταιρεία που δεν είναι μέλος του ΣΕΔΕΑ (Σύνδεσμος Εταιριών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς) και δεν γίνεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές, δεν θεωρείται αξιόπιστη.

Έχουμε να δούμε και να ακούσουμε απίθανα πράγματα μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 που θα γίνουν οι Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μια φιλική συμβουλή προς τους υποψηφίους. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των πολιτών... γιατί όταν έρθει η ώρα της κάλπης θα δείτε πολλές "δημοσκοπήσεις" να ανατρέπονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση