Παραίτηση με πολλά ερωτηματικά στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 08:16 Παραίτηση με πολλά ερωτηματικά στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Θα ακολουθήσουν κι άλλες;

Μια παραίτηση με πολλά ερωτηματικά και άλλες τόσες παρασκηνιακές κινήσεις, εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Αναφερόμαστε στην επιστολή παραίτησης που υπέβαλε στις 8 Αυγούστου  ο Αντιδήμαρχος των Οικονομικών Γιάννης Γλυκός και στα σενάρια που τη συνόδεψαν. 

Αληθεύουν άραγε οι πληροφορίες ότι ο Αντιδήμαρχος των Οικονομικών αρνιόταν να υπογράψει κάποια έγγραφα; Και γιατί;

Πάντως το ρεπορτάζ λέει ότι δεν είναι ο μόνος Αντιδήμαρχος που έχει πρόβλημα με τον Γιάννη Συκιώτη. Θα ακολουθήσει και άλλη παραίτηση;

Η αποδοχή και η απόφαση

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης, μετά την αποδοχή της παραίτησης, όρισε με χθεσινή του απόφαση (με ΑΔΑ ΩΔΜ1ΩΚ1-ΘΤΖ) το Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτριο Κριτσόβα, ως Αντιδήμαρχο του Δήμου Καμένων Βούρλων, με θητεία από σήμερα έως 30 Νοεμβρίου 2022. Ο κ. Κριτσοβας αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο που διατηρούσε ο  παραιτηθείς αντιδήμαρχος Ιωάννης Γλυκός και του μεταβιβάζει:

Τις αρμοδιότητες γραφείου Τεχνικών Υπηρεσιών (εκτός αυτών που έχουν ανατεθεί στον Αντιδήμαρχο Αντύπα Αντύπα με προηγούμενη απόφαση) και τις αρμοδιότητες γραφείου περιβάλλοντος.

Εξάλλου, με άλλη του απόφαση ο κ. Συκιώτης ορίζει τον Αντιδήμαρχο Λεωνίδα Πενταλιό, με θητεία έως 30 Νοεμβρίου 2022, ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής στη θέση του παραιτηθέντος Αντιδημάρχου Γλυκού Ιωάννη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση