Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιατί ξημέρωσε στο Αστυνομικό Τμήμα ο Δήμαρχος Μακρακώμης;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 18:08 Γιατί ξημέρωσε στο Αστυνομικό Τμήμα ο Δήμαρχος Μακρακώμης;

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε από τη νύχτα μέχρι το ξημέρωμα ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής μετά το πάρτι που διοργάνωσε ο δραστήριος Σύλλογος των νέων του Αγίου Γεωργίου.

Όπως μαθαίνουμε, μετά από καταγγελία που έγινε στην αστυνομία και στη συνέχεια κατόπιν Εισαγγελικής παρέμβασης, βρέθηκε στο χώρο του πάρτι περιπολικό για διερεύνηση της .... υπόθεσης.

Τη συνέχεια μας μεταφέρει, μέσω ανάρτησης του ο αντιδήμαρχος Πάνος Κοντογεώργος:

«Δήμαρχε μας, ξημερώματα σήμερα μας έκανες για άλλη μια φορά περήφανους που είμαστε μαζί σου στην παράταξη μας, αλλά και όλους τους Δημότες μας που σε στήριξαν για να εκλεγείς για Δήμαρχος. (Βέβαια θα ήταν έκπληξη εάν γίνονταν το αντίθετο). Δεν δίστασες ούτε δευτερόλεπτο να αναλάβεις την ευθύνη και να ζητήσεις να κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπουν οι Νόμοι για την μουσική που έπαιζε σε πάρτυ νεολαίας στον Άγιο Γεώργιο κατά τον έλεγχο από την Αστυνομία κατόπιν καταγγελίας. Όχι μόνο το ζήτησες προφορικά αλλά πήγες και στο Αστυνομικό τμήμα και ζήτησες και από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας να γίνει ότι προβλέπεται σε εσένα ως Δήμαρχος αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη και να μην γίνει καμία ενέργεια δικονομική σε κανέναν από τους νέους του Αγίου Γεωργίου. Αυτό νομικά δεν μπορούσε να γίνει, αλλά και πάλι δεν γύρισες την πλάτη και ούτε πήγες σε άλλη εκδήλωση που σε περίμεναν αλλά έμεινες- μείναμε μέχρι την Ανατολή του Ηλίου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα μέχρι που αφέθηκε ελεύθερος ο Πρόεδρος του Συλλόγου...»

Ο κ. Κοντογεωργος κλείνει την ανάρτηση του συμπληρώνοντας "αυτός είναι ο Δήμαρχος μας και είμαστε περήφανοι".

Εμείς, να σχολιάσουμε μόνο πως αυτές τις ημέρες που επιστρέφουμε στα χωριά μας, ας υποστηρίζουμε τις προσπάθειες, ιδίως των νέων ανθρώπων που μένουν και παλεύουν, να τα κρατήσουν ζωντανά. Αν μη τι άλλο, ας μην στεκόμαστε εμπόδιο τους...