Δήμος Λοκρών: Διανομή τροφίμων στους δημότες του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 15:40 Δήμος Λοκρών: Διανομή τροφίμων στους δημότες του

Ο Δήμος Λοκρών μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπως κάθε χρόνο από την σύσταση του, διένειμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 345 οικογένειες και άτομα σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Λοκρών.

Στόχος είναι η ανακούφιση των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών του Δήμου σε μια περίοδο οικονομικής δυσχέρειας σε μεγάλο αριθμό Ελλήνων.

Αναλυτικά διατέθηκαν και διανεμηθήκαν :

690 κιλά κοτόπουλου
1200 κουτιά γάλα
690 κιλά ζυμαρικά
173 κιλά όσπρια
173 κιλά ρύζι
345 κιλά ζάχαρη
345 κιλά αλεύρι
300 τεμάχια συσκευασμένες ελιές
576 τεμάχια μαρούλια
350 τεμάχια τσουρέκια
270 τεμάχια χυμούς
240 τεμάχια αναψυκτικά coca cola
160 τεμάχια πατατάκια

Σημαντική ήταν για ακόμη μια φορά, η προσφορά των δημοτών  και των επιχειρήσεων που με τις δωρεές τους στήριξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και για το λόγο αυτό τους ευχαριστούμε.

Ο Δήμος Λοκρών, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Βοήθεια στο Σπίτι και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά σας εύχονται Καλό Πάσχα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση