Πρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Επικεφαλής Λειτουργών Οδοντιατρικής ο Αριστομένης Συγγελάκης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 11:25 Πρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Επικεφαλής Λειτουργών Οδοντιατρικής ο Αριστομένης Συγγελάκης

Την ανάδειξή του στη θέση του Εκλεγμένου Προέδρου του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Επικεφαλής Λειτουργών Οδοντιατρικής (The Council of European Chief Dental Officers -CECDO), ανακοίνωσε ο συμπατριώτης μας, κατά το ήμισυ, μιας και η μητέρα του κατάγεται από τη Λαμία, Αριστομένης Συγγελάκης.

Στην ανάρτηση του σημειώνει πως η εκλογή του ήταν ομόφωνη και έτσι, «με διάλογο και συναίνεση θα προχωρήσουμε θέτοντας ως στόχο να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην υλοποίηση της καθολικής κάλυψης στοματικής υγείας σε όλη την Ευρώπη! Γιατί η στοματική υγεία είναι δικαίωμα όλων!»

Ο Αριστομένης είναι γνωστός και αγαπητός σε πολλούς στην πόλη μας και από τη δράση του ως Συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, ενώ συχνές είναι οι επισκέψεις του στην περιοχή -το σπίτι του είναι στο Παγκράτι- με πιο πρόσφατη την παρουσία του στην Υπάτη

Το Lamia Report εύχεται στον συμπατριώτη μας καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση