Τα μελομακάρονα να φέρετε...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 22:05 Τα μελομακάρονα να φέρετε...

Όχι, δεν έχουμε κάνει λάθος στην επιλογή της φωτογραφίας που συνοδεύει το άρθρο μας.

Κι όμως, είναι σημερινή (25/8) φωτογραφία που φιλοξενείται στο προσωπικό λογαριασμό του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, προβάλλοντας με τον πρωτότυπο αυτό τρόπο, από τις 25 Αυγούστου, τον Μύλο των Ξωτικών. 

Ο γνωστός για το χιούμορ του αυτοδιοικητικός, ξεκίνησε από νωρίς φέτος να διαφημίζει το κορυφαίο τουριστικό προϊόν των Τρικάλων και για τις ανάγκες της φωτογράφισης φόρεσε σκούφο και άναψε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια στο γραφείο του. 

Βέβαια, όπως έγραψε στο Facebook «νταξ, είχε λίγο ζέστη για σκούφο, αλλά έπρεπε να μπούμε σε mood Χριστουγέννων αφού οι προετοιμασίες για τον Μύλο των Ξωτικών ξεκίνησαν!!!

Θα μου πείτε... με τέτοιο καιρό, παίζει να ανοίξει και αύριο-μεθαύριο! Και φέτος η καρδιά των γιορτών θα χτυπά στα Τρίκαλα! 

ΥΓ. Τα μελομακάρονα να φέρετε!»

Αυτά, για να καταλάβουμε τους λόγους που ο Μύλος των Ξωτικών και τα γειτονικά μας Τρίκαλα σπάνε κάθε χρόνο ρεκόρ επισκέψεων τα Χριστούγεννα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση