Τα Επιμελητήρια συνεδριάζουν στη Σκύρο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 19:11 Τα Επιμελητήρια συνεδριάζουν στη Σκύρο

Οι δράσεις στην ΠΕΛ κυριαρχούν στη ατζέντα τους.

Με την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και τις δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στους χώρους της να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει σήμερα Σάββατο, 27 Αυγούστου στην Σκύρο το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας. 

Στη συνεδρίαση, όπου θα δώσει το παρών ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, θα συζητηθεί, εκτός των άλλων, η διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις 2022, η Έκθεση «Lamia Expo» και η «Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού και Food Festival», 

Να θυμίσουμε πως τα Εμπορικά Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, το ένα μετά το άλλο, ανακοίνωσαν το τελευταίο διάστημα τη συμμετοχή τους στις εκθέσεις που θα γίνουν στην Π.Ε.Λ καθώς και πρόγραμμα επιδότησης προς τις τοπικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτές. 

Αναμφίβολα αυτή η συνεργασία των ΕΒΕ της Στερεάς Ελλάδας μόνο καλό μπορεί να κάνει στην Περιφέρειά μας και μακάρι να συνεχιστεί και να επεκταθεί και σε άλλους τομείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση