Οι «ήσυχες μέρες του Αυγούστου» για τον Γιάννη Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 07:00 Οι «ήσυχες μέρες του Αυγούστου» για τον Γιάννη Οικονόμου

Μπορεί η δραματική ταινία του Παντελή Βούλγαρη να λέει για Ήσυχες μέρες του Αυγούστου, για το βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου, όμως, κάθε άλλο παρά ήσυχες ήταν οι ημέρες αυτού του μήνα.

Την ώρα που οι πολλοί συνάδελφοί του υπουργοί έκαναν τα μπάνια τους, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ήταν στο πόστο του, στην Αθήνα, δίνοντας καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης. 

Ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ανέλαβε το υπουργείο στις 13 Αυγούστου 2021, ο συμπατριώτης μας βουλευτής είναι από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που υπερασπίζονται καθημερινά τις θέσεις του κόμματος και της κυβέρνησης, όταν άλλοι, όπως αναφέρουν οι παραπολιτικές στήλες, αποφεύγουν να εμφανίζονται στα τηλεοπτικά κανάλια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση