Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Δημήτρης Κυρίτσης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 08:04 Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Δημήτρης Κυρίτσης

Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο.

Την παραίτησή του από αντιδήμαρχος, όπως αναμενόταν, υπέβαλε στο δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο, o Δημήτρης Κυρίτσης. Η παραίτηση ήταν αναμενόμενη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τον οποίον ο Δημήτρης Κυρίτσης, συνδέεται προσωπικά, με σχέση κουμπαριάς και επαγγελματικά ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Άλλωστε ο ίδιος, ως αντιδήμαρχος είχε τον τομέα αθλητισμού στον οποίο περιλαμβάνεται και η διαχείριση του ΔΑΚ που αποτελεί και ένα σημείο τριβής μεταξύ της ΠΑΕ και Δήμου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaΡeport, είχε προηγηθεί συνάντηση του Δημήτρη Κυρίτση με το Θύμιο Καραΐσκο, κατά την οποίαν συζήτησαν το θέμα που καθόρισε τις σημερινές  εξελίξεις.

To ρεπορτάζ λέει ότι ο  Δημήτρης Κυρίτσης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους που έχουν σχέση με την άσκηση των καθηκόντων του.  Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος έκανε αποδεκτή την παραίτηση του, ευχαριστώντας τον ίδιον για την συνεργασία και την προσφορά του.

Μάλιστα η απόφαση της αποδοχής παραίτησης ανακοινώθηκε λίγο πριν αναχωρήσει ο Δήμαρχος για την Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Δήμου για την αποδοχή παραίτησης Αντιδημάρχου:

«Με σημερινή απόφασή του ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος έκανε αποδεκτή την αίτηση παραίτησης του Αντιδημάρχου Δημητρίου Κυρίτση, για προσωπικούς λόγους, που συνιστούν κώλυμα στην άσκηση των καθηκόντων του.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων ευχαριστεί τον κ. Δημήτρη Κυρίτση για την συνεργασία τους και την προσφορά του από τη θέση του Αντιδημάρχου».

Η επιστολή παραίτησης του κ. Κυρίτση:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Με αυτή μου την επιστολή, θέλω να σας ενημερώσω για την οικιοθελή απόφασή μου, να παραιτηθώ από τη θέση που κατέχω ως Αντιδήμαρχος στον Δήμο Λαμιέων και από όλες τις αρμοδιότητες και την συμμετοχή μου σε επιτροπές που αυτή συνεπάγεται.  

Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και παρακαλώ να την κάνετε άμεσα αποδεκτή, βασίζεται δε, σε καθαρά προσωπικούς λόγους και στο γεγονός ότι εξαιτίας αυτών δεν θα μου επιτρεπόταν να προσφέρω με απόλυτη αποτελεσματικότητα στα καθήκοντά μου, όπως άλλωστε έκανα τα προηγούμενα χρόνια. 

Σεβόμενος βέβαια την τιμή που μου έκαναν οι συμπολίτες μου να με στηρίξουν με την ψήφο τους στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές,  θέλω να κάνω σαφές ότι θα συνεχίσω να προσφέρω από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου μέχρι το τέλος της θητείας μου. 

Εκτιμώ την ευκαιρία που μου δόθηκε να οριστώ αντιδήμαρχος καθώς και όλη την εμπειρία που απέκτησα αυτά τα χρόνια της θητείας μου. 

Θέλω να ευχαριστήσω εσάς και όλους τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου, για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Hλ.  Κυρίτσης
»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση