Από τη βουλή στους ελαιώνες της Λοκρίδας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 08:08 Από τη βουλή στους ελαιώνες της Λοκρίδας!

Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε ως μια δυναμική βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, την οποία η Φθιώτιδα τίμησε με την ψήφο της και την εξέλεξε στη Βουλή από το 2004 έως το 2012. Ο λόγος για την Τόνια Αντωνίου, που μετά από 9 χρόνια απουσίας βρίσκεται και πάλι στο Κοινοβούλιο καταλαμβάνοντας την έδρα της εκλιπούσας Φώφης Γεννηματά στον Β3' τομέα Αθηνών, αλλά και πολλά κομματικά καθήκοντα.

Παρά τις τόσες υποχρεώσεις, όμως, η συμπατριώτισσά μας βρίσκει πάντα χρόνο να ασχολείται και με αγροτικές εργασίες στις Λιβανάτες, απ όπου κατάγεται.

Όπως μαθαίνουμε, μάλιστα, έχει αναλάβει η ίδια πια την ευθύνη της οικογενειακής περιουσίας με τη βοήθεια της δυναμικής μητέρας της, της 82χρονης κυρα-Ελένης, που της έμαθε από πολύ νωρίς την τέχνη να καλλιεργεί ελιές και τα τελευταία χρόνια έχει εμπλακεί σε όλα τα στάδια της παραγωγής και ειδικά της ελιάς Καλαμών.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του parapolitika.gr. που απαθανάτισε το δραστήριο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ να ελέγχει τα δέντρα της πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής στα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση