Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από τη βουλή στους ελαιώνες της Λοκρίδας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 08:08 Από τη βουλή στους ελαιώνες της Λοκρίδας!

Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε ως μια δυναμική βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, την οποία η Φθιώτιδα τίμησε με την ψήφο της και την εξέλεξε στη Βουλή από το 2004 έως το 2012. Ο λόγος για την Τόνια Αντωνίου, που μετά από 9 χρόνια απουσίας βρίσκεται και πάλι στο Κοινοβούλιο καταλαμβάνοντας την έδρα της εκλιπούσας Φώφης Γεννηματά στον Β3' τομέα Αθηνών, αλλά και πολλά κομματικά καθήκοντα.

Παρά τις τόσες υποχρεώσεις, όμως, η συμπατριώτισσά μας βρίσκει πάντα χρόνο να ασχολείται και με αγροτικές εργασίες στις Λιβανάτες, απ όπου κατάγεται.

Όπως μαθαίνουμε, μάλιστα, έχει αναλάβει η ίδια πια την ευθύνη της οικογενειακής περιουσίας με τη βοήθεια της δυναμικής μητέρας της, της 82χρονης κυρα-Ελένης, που της έμαθε από πολύ νωρίς την τέχνη να καλλιεργεί ελιές και τα τελευταία χρόνια έχει εμπλακεί σε όλα τα στάδια της παραγωγής και ειδικά της ελιάς Καλαμών.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του parapolitika.gr. που απαθανάτισε το δραστήριο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ να ελέγχει τα δέντρα της πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής στα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα.