Το "Ευχαριστώ" του Φάνη Σπανού στον Πατριάρχη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 08:37 Το "Ευχαριστώ" του Φάνη Σπανού στον Πατριάρχη

Στο Φανάρι βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) ο Φάνης Σπανός για την επίσημη τελετή υπογραφής για την αγιοκατάταξη του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ευχαρίστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη εκ μέρους όλων των κατοίκων της Στερεάς "για τη μεγάλη αυτή τιμή για τον τόπο μας", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

 

«Σήμερα, στο Φανάρι, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίος υπέγραψε τη συνοδική πράξη αγιοκατάταξης του Οσίου πατρός Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, σε συνέχεια πρότασης της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρωτοβουλίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών!
Εκ μέρους όλων των Στερεοελλαδιτών, ευχαριστήσαμε τον Πατριάρχη μας για τη μεγάλη αυτή τιμή για τον τόπο μας!
»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση