Θύμιος Καραΐσκος: «Μια σημαντική μέρα για τη Λαμία και ακόμα πιο σημαντική για την Ορθοδοξία!»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 08:55 Θύμιος Καραΐσκος: «Μια σημαντική μέρα για τη Λαμία και ακόμα πιο σημαντική για την Ορθοδοξία!»

Το μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου από την Κωνσταντινούπολη για την τελετή υπογραφής της Αγιοκατάταξης του Οσίου Βησσαρίωνα του Αγαθωνίτου, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Φανάρι, με εκατοντάδες Λαμιώτες να έχουν ταξιδέψει στην Πόλη για την σημαντική αυτή τελετή.

«Ακολουθήσαμε και αγκαλιάσαμε όλοι την πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, να παρευρεθούμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην επίσημη υπογραφή της Συνοδικής Πράξης Αγιοκατάταξης του Οσίου Βησσαρίωνα του Αγαθωνίτου.
Μια σημαντική μέρα για την Λαμία, μια ακόμα πιο σημαντική μέρα για την Ορθοδοξία!
Ας κρατήσουμε όλοι σφιχτά τις διδαχές του Αγίου και ας έχουμε την ευλογία Του
»., τονίζει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση