Ηγετική εμφάνιση Μητσοτάκη από τις Σέρρες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 19:43 Ηγετική εμφάνιση Μητσοτάκη από τις Σέρρες

"Μια γροθιά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη" δήλωσε πως είναι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής υποδεχόμενος σήμερα στις Σέρρες τον Πρωθυπουργό. 

Δεν είχαν περάσει πολλές ώρες από την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στο μνημόσυνο του Ιωάννη Κεφαλογιάννη και του πολιτικού σεισμού που προκάλεσαν στη Νέα Δημοκρατία οι μαντινάδες του Καραμανλή απο το Ρέθυμνο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σαν να το περίμενε, έκανε ηγετική εμφάνιση στην γενέτειρα του Καραμανλή. 

Το άνοιγμα του Πρωθυπουργού προς την καραμανλικη πτέρυγα του κόμματος φαίνεται και από το περιστατικό που διηγήθηκε ο κ. Μητσοτάκης, έχοντας στο πλευρό του τον υπουργό Κώστα Καραμανλή, όταν έφτασε στον κεντρικό πεζόδρομο των Σερρών όπου εξελίχθηκε μία μίνι συγκέντρωση: «Καθώς ερχόμουν με τα πόδια από τον δρόμο που φέρνει το όνομα του Εθνάρχη και ιδρυτή της παράταξής μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, με υποδέχθηκε ο δήμαρχος, ο οποίος είχε την καλοσύνη να μου χαρίσει μια φωτογραφία από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 όπου ένα μικρό αγόρι με μια ωραία φορεσιά χαιρετάει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή».

Όπως εξήγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ήμουν 8 χρονών και η φωτογραφία αυτή θα βρει τη θέση της στο γραφείο μου, για να τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο έναν σπουδαίο, έναν μεγάλο πολιτικό, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ιστορία της πατρίδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση