Απ. Γκλετσος: «Θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 12:34 Απ. Γκλετσος: «Θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς»

Κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας χθες (8/9) στο Ράδιο ΝΕΤ.

Η απόφαση είναι ειλημμένη εδώ και καιρό, όπως είχαμε αποκαλύψει από το Lamia Report, αλλά ο Απόστολος Γκλέτσος δεν χάνει την ευκαιρία να επαναλαμβάνει, προς κάθε κατεύθυνση, την πρόθεση του να διεκδικήσει και πάλι την ηγεσία της περιφέρειας.

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσιογραφικές πληροφορίες η υποψηφιότητα Γκλετσου δεν έχει συζητηθεί στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου είναι μέλος, εκτός αν έχει προηγηθεί σχετική συζήτηση σε κεντρικό επίπεδο.

Ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Κούτρα, ανέφερε πως πραγματοποιεί ήδη περιοδείες στους νομούς της Στερεάς Ελλάδας, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση