Ο "πόλεμος" της πλατείας....

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 07:57 Ο "πόλεμος" της πλατείας....

Καταγγελία για αθέμιτο ανταγωνισμό έκανε, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, συνδημότης μας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης.

Όπως ανέφερε ο  επιχειρηματίας, που διατηρεί κατάστημα σε πεζόδρομο της πόλης, υφίσταται αθέμιτο ανταγωνισμό από επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας και έχουν επεκταθεί παράνομα χρησιμοποιώντας αυθαίρετες κατασκευές.

Απαντώντας ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος υποστήριξε πως ο Δήμος Λαμιέων και οι υπηρεσίες του έκαναν τις ενέργειες που, βάση της νομοθεσίας, όφειλαν να πράξουν, αλλά υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που εμπλέκονται και έχουν τον αποφασιστικό ρόλο, ενώ υπογράμμισε πως ο Δήμος στηρίζει όλες τις επιχειρήσεις, χωρίς διακρίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση