«Ε, ναι, καλό είναι να μαζευτούμε σύντομα…»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 15:23 «Ε, ναι, καλό είναι να μαζευτούμε σύντομα…»

Ζητείται σύγκληση της Κ.Ο. της ΝΔ.

Τη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, διαβάζουμε σήμερα στο Βηματοδότη, ζητούν όλο και περισσότεροι γαλάζιοι βουλευτές.

«Ε, ναι, καλό είναι να μαζευτούμε σύντομα…» είναι η φράση που ακούγεται τελευταία στα γαλάζια πηγαδάκια, με κάποιους μάλιστα να επιμένουν πως έπρεπε να έχει ήδη πραγματοποιηθεί μια τέτοια κλειστή μάζωξη υπό τον Μητσοτάκη πριν από τη ΔΕΘ και προτού εκκινήσουν οι θεσμικές διαδικασίες για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα αυτά φτάνουν προφανώς στα αυτιά των στελεχών του Μαξίμου, με τον Μητσοτάκη να το έχει στο πρόγραμμα ή ακριβέστερα στο μυαλό του, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κλειδωμένη ημερομηνία.

Πάει καιρός, άλλωστε, από την τελευταία σύγκληση της ΚΟ, επομένως αναζητείται ημερομηνία εντός των επόμενων εβδομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση