Η Σοφία Νικολάου βάφτισε σήμερα τα δύο αγόρια της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 07:53 Η Σοφία Νικολάου βάφτισε σήμερα τα δύο αγόρια της

Τα δύο της αγόρια βάφτισε σήμερα στη Χαλκίδα η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτής Ευβοίας, μετά από ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία Νικολάου.

Το μυστήριο έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Χαλκίδος, κ.κ. Χρυσόστομου και τα ονόματα είναι Άγγελος και Ερμής. Όπως διαβάζουμε στα Παραπολιτικά, αμέσως μετά ακολούθησε τραπέζι στο παραθαλάσσιο asteria plage. 

Στη βάφτιση παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο Γιώργος Αυτιάς καθώς ο σύζυγος της Σοφίας Νικολάου, Κωνσταντίνος Δαυλός, εργάζεται στον ΣΚΑΪ ως δημοσιογράφος και ο γνωστός συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας με τη σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη.

Η Σοφία Νικολάου με ανάρτησή της ευχαρίστησε όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τους νονούς Βασίλη Κανέλλη, Δημήτρη Κανέλλη και Γεωργία Ντάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση