Ο κ. Κώστας με την κ. Ελένη επιτέλους χαμογελούν!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 21:09 Ο κ. Κώστας με την κ. Ελένη επιτέλους χαμογελούν!

Το σπίτι που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ένα από τα σπίτια που είχαν σημανθεί κόκκινα και άρχισαν πια να κατασκευάζονται στον πολύπαθο Δήμο Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας.

Τον έναν από τους δύο Δήμους της βόρειας Εύβοιας που, μαζί με το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, κάηκαν πέρυσι τον Αύγουστο αφήνοντας πολλούς κατοίκους να μετρούν τις πληγές τους.

Έμειναν όμως στον τόπο τους και άρχισαν πάλι από την αρχή, να κατασκευάζουν με γρήγορο ρυθμό τα σπίτια τους. Σαν τον κ. Κώστα με την κ. Ελένη που επιτέλους χαμογελούν, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Δήμαρχος Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιωτης.

«Ελπίζουμε όλοι οι άνθρωποι που έχασαν τα σπίτια τους σύντομα να ξαναβρούν το χαμένο τους χαμόγελο...», εύχεται ο Δήμαρχος και μαζί μ' αυτόν, όλοι μας....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση