Ο Αλέξης Τσίπρας «καίει» την απλή αναλογική; - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 08:00 Ο Αλέξης Τσίπρας «καίει» την απλή αναλογική; - ΒΙΝΤΕΟ

Ποιο είναι το μέλλον της Εύας Καϊλή στο ΠΑΣΟΚ ;

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή, ο Αλέξης Τσίπρας «καίει» την απλή αναλογική. Ενώ το σύστημα εκλογής με απλή αναλογική την ψήφισε το δικό του κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, το 2014 με 2015, ως προεκλογική δέσμευση  τελικά την έκαψε».

Συμφώνα με την Χριστίνα Κοραή, όταν υποστηρίζει ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματική αντιπολίτευσης ότι δεν πρόκειται να κάνει κυβέρνηση των ηττημένων, σημαίνει ότι και 29 και 30% να έχει πάρει η Νέα Δημοκρατία και σε συνδυασμό με τα ποσοστά του προοδευτικού μετώπου να σχηματίζεται ένα 48%, δεν πρόκειται να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Μάλιστα, μιλώντας η Χριστίνα Κοραή με εξ απορρήτου άτομο του Αλέξη Τσίπρα ρώτησε αν θα κρατήσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης έστω για ένα 24ωρο που θα λάβει από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή θα την δώσει την εντολή αμέσως πίσω, της απάντησε ότι στα σχέδια του κ. Τσίπρα είναι να την δώσει αμέσως πίσω στην εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Τι τρέχει με την Εύα Καϊλή;

Σύμφωνα με την Χριστίνα Κοραή έχει δημιουργηθεί ένα θέμα, καθώς η κα Καϊλή και ένας ακόμη ευρωβουλευτής, από την ομάδα των σοσιαλιστών, δεν ακολούθησαν την κομματική γραμμή που προέβλεπε την αποχή από την ψηφοφορία και ψήφισαν για γενικό γραμματέα – που είναι μία κρίσιμη θέση στο Ευρωκοινοβούλιο – τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος.

Η Χριστίνα Κοραή κατέθεσε την προσωπική της θεώρηση, ότι δηλαδή η Εύα Καϊλή δεν έχει επαφές με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Επιπλέον τόνισε η Χριστίνα Κοραή ότι στην ομιλία του κ. Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ δεν ήταν παρούσα στην Θεσσαλονίκη, αλλά ήταν παρούσα στην πόλη της το Σαββατοκύριακο της ομιλίας του Πρωθυπουργού.

Δείτε το βίντεο από το Live News:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση