Δύο Λαμιώτες συναντήθηκαν στη Λιβαδειά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 19:12 Δύο Λαμιώτες συναντήθηκαν στη Λιβαδειά

Φίλοι, παλαιόθεν, όπως τονίζουν και οι ίδιοι, δύο γνωστά πρόσωπα από τη Λαμία, συναντήθηκαν στη Λιβαδειά και συζήτησαν και υποσχέθηκαν ότι «θα ενώσουν τις όποιες δυνάμεις τους υπέρ της κοινωνίας της ΠΕ Βοιωτίας».

Ο Θανάσης Τσαντήλας, Διοικητής ΓΝ Λιβαδειάς - ΓΝ Θηβών, υποδέχτηκε στο γραφείο του τη νέα Διευθύντρια της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Βοιωτίας, Παναγιώτα Σιδερά - Χουλιάρα.

Οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά, έχοντας συνεργαστεί σε διάφορα κοινωνικά πεδία, δε θα μπορούσαν παρά να συμφωνήσουν ότι θα συνεργαστούν το ίδιο καλά και στη νέα τους κοινή έδρα.

Πρώτη δράση, η ενημέρωση των μικρών μαθητών για την πρόληψη και αντιμετώπιση υγειονομικών περιπτώσεων και θα υπάρξει συνέχεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση