Νίκος Σταυρογιάννης: Βόλτα με "νόημα" από την ΠΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 07:57 Νίκος Σταυρογιάννης: Βόλτα με "νόημα" από την ΠΕΛ

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή επίσκεψη του πρώην Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη στους χώρους της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Επίσκεψη, στην οποία συνοδεύονταν, μάλιστα, από περίπου δέκα μέλη της δημοτικής του ομάδας, εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους αλλά και άτομα που είχαν στελεχώσει το ψηφοδέλτιό του στις δημοτικές εκλογές του 2019. 

Η κίνηση αυτή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, δε μπορεί παρά να, συνδέεται με τη φημολογούμενη απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο Λαμιέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, ο Νίκος Σταυρογιάννης έχει ήδη ανακοινώσει στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του την πρόθεσή του να είναι πάλι υποψήφιος για το Δήμο, πιστεύοντας πως οι άλλες υποψηφιότητες οι οποίες έχουν ανακοινωθεί θα λειτουργήσουν τελικά υπέρ του δικού του συνδυασμού. Χαρακτηριστική είναι η φράση που του αποδίδεται ότι «εγώ δεν κατεβαίνω για να βγω τρίτος», φράση η οποία υποδηλώνει πως εκτιμά ότι μπορεί ο συνδυασμός που θα καταρτίσει να περάσει στο δεύτερο γύρο με όλα τα ενδεχόμενα, στη συνέχεια, να είναι ανοιχτά.

Οι κακές γλώσσες, πάντως, επιμένουν πως η κίνηση Σταυρογιάννη δεν θα φτάσει ως τις κάλπες και σχετίζεται περισσότερο με την αποτροπή εκδήλωσης "φυγόκεντρων δυνάμεων" που θα οδηγούσαν κάποιους από τους υποψήφιους του συνδυασμού "Πρόταση Ευθύνης" στην αγκαλιά άλλων συνδυασμών.

Δείτε την ανάρτησή του και φωτογραφίες στο facebook:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση