Άγραφα: Η συγκινητική αναφορά του Πρωθυπουργού στον Παύλο Μπακογιάννη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 08:10 Άγραφα: Η συγκινητική αναφορά του Πρωθυπουργού στον Παύλο Μπακογιάννη

Δύο φορές φάνηκε πως συγκινήθηκε ο Πρωθυπουργός στην περιοδεία του στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στο χωριό Ανθηρό. 

Η πρώτη, σύμφωνα με το "Βηματοδότη", ήταν όταν επισκέφθηκε το Μοναστήρι Γενεσίου Θεοτόκου Κατουσίου, όπου με την είσοδό του οι μοναχοί χτύπησαν χαρμόσυνα τις καμπάνες. Εν συνεχεία οι επίτροποι της Μονής τον ξενάγησαν μαζί με τον Μητροπολίτη Καρδίτσας Τιμόθεο. 

Η δεύτερη φορά ήταν όταν συνάντησε έναν γέροντα (θα ήταν 95 ετών) που τον υποδέχθηκε παίζοντας φλογέρα. Τον χαιρέτησε θερμά. 

Σε κάποια στιγμή όμως ο Πρωθυπουργός συγκίνησε και αυτός με τη σειρά του όταν αναφέρθηκε στον Παύλο Μπακογιάννη. Αποκάλυψε ότι όταν ήταν 11 χρονών, ο Παύλος Μπακογιάννης τον έστειλε σε ένα χωριό στα Άγραφα, που τότε δεν είχαν ούτε νερό ούτε ηλεκτρισμό και του έμεινε, αυτό το χωριό ως ανάμνηση.

Ξέρω, τους είπε, πόσο πολύ αγαπούσε ο Παύλος τα Άγραφα και πόσο πίστευε στις αναπτυξιακές τους δυνατότητες. Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι και σήμερα που μας βλέπει από ψηλά να χαίρεται»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση