Τον Αλέξη Τσίπρα ενημέρωσαν οι πλημμυροπαθείς από το Κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 08:02 Τον Αλέξη Τσίπρα ενημέρωσαν οι πλημμυροπαθείς από το Κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ακριβώς χρόνο μετά την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε, ιδιαίτερα, την κοινότητα Κόμμα του Δήμου Λαμιέων και εκπρόσωποι των κατοίκων του βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της πόλης μας προκειμένου να συναντήσουν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τον ενημέρωσαν ακόμα για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της παραχωρησιούχου εταιρείας που θα εκδικαστεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τους κατοίκους οι οποίοι δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Γιάννη Σαρακιώτη για τις κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση