Ποια Λαμιώτισσα παντρεύτηκε τον πρώην διεθνή Γιούρκα Σεϊταρίδη;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 08:19 Ποια Λαμιώτισσα παντρεύτηκε τον πρώην διεθνή Γιούρκα Σεϊταρίδη;

Η ανάρτηση του χαρούμενου πατέρα για το γάμο της κόρης του.

Την ιδιαίτερη χαρά του για τον γάμο της κόρης του Μάιρας με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη, έκανε γνωστή σήμερα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Λαμία και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

«Η μεγαλύτερη χαρά για κάθε γονιό είναι να βλέπει το παιδί του ευτυχισμένο...», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου συμπληρώνοντας πως «μια τέτοια ημέρα χαράς είναι και για την δική μας οικογένεια. Να ζήσετε Γιούρκα και Μάιρα». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος της Μάιρας Παπαϊωάννου με τον πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ελλάδας στο Euro της Πορτογαλίας έγινε στο δημαρχείο Αθηνών.

Το Lamia Report σας εύχεται να ζήσετε Μάιρα και Γιούρκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση