Χριστούγεννα στην Παύλιανη για Βασίλη Κικίλια και Τζένη Μπαλατσινού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 07:53 Χριστούγεννα στην Παύλιανη για Βασίλη Κικίλια και Τζένη Μπαλατσινού

Ο Υπουργός Τουρισμού με την οικογένειά του βρέθηκε και πάλι στην όμορφη Παύλιανη τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται πως έχουν ερωτευθεί την Παύλιανη και με κάθε ευκαιρία την επισκέπτονται για να απολαύσουν ξένοιαστες οικογενειακές στιγμές στη φάρμα - ησυχαστήριο "Vasilikia".

Το ζευγάρι μαζί με το μικρό τους γιο Παναγιώτη - Αντώνιο, έκαναν Χριστουγεννιάτικη απόδραση στον αγαπημένο τους προορισμό για να βρεθούν κοντά στη φύση, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες και δοκιμάζοντας τα τοπικά εδέσματα.

«Η Ελλάδα έχει μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, οι άνθρωποι του τουρισμού και της εστίασης έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και η επέκταση της τουριστικής περιόδου είναι πραγματικότητα! Συγχαρητήρια σε όλους. Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία...», έγραψε ο Υπουργός Τουρισμού, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του ανάρτησαν στο Instagram στιγμιότυπα από την εκδρομή τους στην Παύλιανη Λαμίας.

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση