Ο Φάνης Σπανός μας συστήνει την Ελισάβετ Αγραφιώτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 08:00 Ο Φάνης Σπανός μας συστήνει την Ελισάβετ Αγραφιώτη

«Οφείλουμε να τιμούμε και να στηρίζουμε τις πολύτεκνες οικογένειες...», τονίζει ο Περιφερειάρχης Στερεάς.

Μια καταπληκτική κοπέλα, την Ελισάβετ Αγραφιώτη, παιδί πολύτεκνης οικογένειας που πέρασε και από φέτος σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών μας συστήνει με ανάρτησή του στα social ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, με την ευκαιρία εκδήλωσης βράβευσης των πολύτεκνων μαθητών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ που εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

«Σε μια εξαιρετική εκδήλωση», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Φάνης Σπανός «Ο Σύλλογος Πολυτέκνων οικογενειών Νομού Φθιώτιδας βράβευσε και η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας επιβράβευσε όλα τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών της Φθιώτιδας, που πέτυχαν να εισαχθούν στα Πανεπιστήμια της χώρας μας!»

Ο Περιφερειάρχης μας στέλνει παράλληλα ένα μήνυμα αναγνώρισης και στήριξης τονίζοντας πως «στην πολύτεκνη οικογένεια αποτυπώνεται εμφατικά όλη η αντινομία της ανθρώπινης ύπαρξης· η δυσκολία και η χαρά, η αντιξοότητα και η ευτυχία! Αυτή τη μοναδικότητα, αλλά και τα όσα προσφέρουν αυτές οι οικογένειες στον τόπο μας, οφείλουμε να τιμούμε και να στηρίζουμε!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση