Στο πλευρό του Μητσοτάκη για την πρώτη συνέντευξη ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 14:00 Στο πλευρό του Μητσοτάκη για την πρώτη συνέντευξη ο Γιάννης Οικονόμου

Ο βουλευτής Φθιώτιδας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, που είναι εκ των στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού θα ειναι συντονιστής σε όλες τις θεματικές συνεντεύξεις τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την πρώτη από μια σειρά συνεντεύξεων Τύπου που εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός, βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, υποδέχτηκε στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Τύπου ο συμπατριώτης μας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και κατευθύνθηκαν μαζί στην μεγάλη αίθουσα που βρίσκεται δίπλα στη αίθουσα του briefing προκειμένου να συναντήσει τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Ο Γιάννης Οικονόμου συντόνισε τη συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού, η οποία είχε ως θέμα "Οικονομία, Ανάπτυξη και Αγορά Εργασίας", ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες συνεντεύξεις που θα καλύψουν άλλες θεματικές ενότητες.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της άφιξης του Πρωθυπουργού στη Γενική Γραμματεία, όπου τον υποδέχτηκε ο Γιάννης Οικονόμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση