Το «παραπολιτικό» από την πίτα των δικηγόρων!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 13:02 Το «παραπολιτικό» από την πίτα των δικηγόρων!

Πολλοί οι υποψήφιοι…

Σταθερή παρουσία στις εκδηλώσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, που ως δικηγόρος βρίσκεται πάντα κοντά στους συναδέλφους του.

Στην κοπή της βασιλόπιτας του ΔΣΛ όμως εκτός από τους στενούς συνεργάτες του και συναδέλφους δικηγόρους, Πάνο Φώσκολο και Γιώργο Κυροδήμο, ήταν μαζί και με τους Μάριο Παπαθανασίου, Δήμητρα Παπαθεοδώρου (πάνω φωτογραφία) και Δέσποινα Ζάρρα που όπως λένε οι πηγές όλοι τους έχουν κλείσει θέση στο ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου. Μάλιστα η τελευταία έχει κάνει γνωστό στους κύκλους της ότι θα κατεβεί για την Κοινότητα Λαμιέων.

Τέλος το ρεπορτάζ θέλει στις υποψηφιότητες στο συνδυασμό Καραΐσκου να συμμετέχει και ένας ακόμη δικηγόρος, ο Θάνος Τσαντήλας, στενός συνεργάτης του Υφυπουργού Γιάννη Οικονόμου, με τον οποίο ο Δήμαρχος είχε επίσης θερμή συζήτηση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Να μην ξεχάσουμε ότι στην εκδήλωση, αν και δεν είναι δικηγόρος, ήταν και ο γιατρός και Αναπληρωτής Δημάρχου Θανάσης Ντούζγος, που από όσα γνωρίζουμε θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση