«Θύμιο είσαι και θα είσαι Δήμαρχος Λαμίας»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 09:15 «Θύμιο είσαι και θα είσαι Δήμαρχος Λαμίας»

Δύο ειδήσεις αλιεύσαμε από την 25η συνάντηση Φίλων του Θανάση Γιαννόπουλου που έγινε το πρωί της Κυριακής στο Περίβλεπτο.

Το αντάμωμα των Φίλων του Θανάση Γιαννόπουλου είναι πλέον θεσμός. Μπορεί να μην έγινε τα προηγούμενα χρόνια, λόγω Covid 19, όμως το πρωί της Κυριακής (26/2) αντάμωσαν ξανά για 25η φορά και ήταν όλοι εκεί.

Ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Ελένη Μακρή - Θεόδωρου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός, ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι και πλήθος φίλων του Θανάση Γιαννοπούλου.

Από τα όσα είπε ο πρώην Υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος αλιεύσαμε δύο ειδήσεις. Η πρώτη είναι η ατάκα που είπε στον Θύμιο Καραΐσκο μετά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση: «Θύμιο είσαι και θα είσαι Δήμαρχος Λαμίας», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Γιαννόπουλος, απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Λαμιέων. 

Η δεύτερη είδηση είναι ότι ο γιος του Θανάση Γιαννόπουλου, Γιάννης θα ασχοληθεί με τα κοινά και συγκεκριμένα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση χωρίς να διευκρινίσει πρώτου ή δεύτερου βαθμού, μάλλον δεύτερου βαθμού, όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρώην Υπουργός.

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε ότι ο Γιάννης Γιαννόπουλος θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού, ο οποίος κατά γενική ομολογία ετοιμάζει ένα ανανεωμένο και δυναμικό ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτρωβρίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση