ΝΔ: Εκτός ψηφοδελτίων η Σοφία Νικολάου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 08:00 ΝΔ: Εκτός ψηφοδελτίων η Σοφία Νικολάου

Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ θα είναι η Σοφία Νικολάου, όπως διευκρινίζουν αρμόδιες πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «επειδή όσα λέει η κυρία Νικολαου, προκαλούν διαφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολαου ειχε διαμηνυθει με απόλυτα σαφή τρόπο οτι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές».

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον της κα Νικολάου αναφέρουν ότι αποσύρει «οικειοθελώς» την υποψηφιότητά της για λόγους ευθιξίας. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι η ίδια εκτιμά ότι δεν στηρίχθηκε από τη ΝΔ, ενώ δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Νικολάου ερευνάται για την υπόθεση αναθέσεων ενόσω τελούσε επικεφαλής γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής. Η υπόθεση βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Οικονομικής Εισαγγελίας, κατόπιν εντολής του επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρήστου Μπαρδάκη.

Εισαγγελικές πηγές ανέφεραν ότι το ζήτημα, που τέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, που ζήτησε έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας αναφορικά με αγορά ακινήτου στο Παλαιό Ψυχικό από τη Σοφία Νικολάου, δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες των οικονομικών εισαγγελέων, καθώς αφορά ζητήματα περιουσιακής κατάστασης και δηλώσεων πόθεν έσχες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση