ΣΥΡΙΖΑ: Σενάρια για μεταγραφές κεντροδεξιών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 08:00 ΣΥΡΙΖΑ: Σενάρια για μεταγραφές κεντροδεξιών

Σύμφωνα με δημοσίευμα "παίζει" ακόμα και το όνομα του Νίκου Σταυρογιάννη.

Σε κεντροδεξιές µεταγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα των "Παραπολιτικων" με το όνομα του πρώην Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη να συμπεριλαμβάνεται στα πρόσωπα που συζητούν με την Κουµουνδούρου.

Οι πληροφορίες που επικαλείται η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπουλου, σημειώνουν πως εκτός από τον Ευάγγελο Αντώναρο, συζητήσεις γίνονται και µε την Κρινιώ Κανελλοπούλου, τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, τον Σάββα Τσιτουρίδη, τον Νίκο Σταυρογιάννη (πρώην βουλευτής, που διετέλεσε και δήµαρχος Λαµίας) και τον Χρήστο Ζώη (πρώην υφυπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής Λάρισας).

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα µε κάποιους από αυτούς έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει κάπου. Άλλωστε, στην Κουµουνδούρου δεν είναι εύκολο να αποφασιστεί κάτι τέτοιο, καθώς οι ισορροπίες είναι λεπτές και οι γκρίνιες για το κεντρώο άνοιγµα περισσεύουν.

Ακόµα, δηλαδή, και αυτοί που αναγνωρίζουν ότι κάποια από αυτά τα πρόσωπα είναι σηµαντικά για το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία φοβούνται τους εσωκοµµατικούς τριγµούς…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση