Απόστολος Γκλέτσος: Κρατά γιαούρτι με το πρόσωπο του Μητσοτάκη -«Ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας», λέει η ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 07:50 Απόστολος Γκλέτσος: Κρατά γιαούρτι με το πρόσωπο του Μητσοτάκη -«Ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας», λέει η ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Απόστολος Γκλέτσος «ξαναχτυπά» λίγες ώρες μετά τα δημόσια σχόλια που έκανε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λίγο πριν την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία. 

Μετά τη δημόσια τοποθέτηση: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;», βίντεο που ανέβηκε στα social media τον δείχνει να ποζάρει με ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας πως «είναι τέλειο» ενώ στη συνέχεια το πήρε και το έβαλε δίπλα στο πρόσωπό του για να βγάλει φωτογραφία.

Δείτε το βίντεο:

Διαγραφή του Απόστολου Γκλέτσου ζητά η ΝΔ

«Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της μετά την ανάρτηση του βίντεο.

Αναλυτικά:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

«Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;» είπε ο Γκλέτσος για τον Μητσοτάκη

Το βίντεο έρχεται μετά τις τοποθετήσεις που έκανε κάτω από ανάρτηση περιφερειακού συμβούλου, ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λαμία. «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;», σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος, στο ποστ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γκλέτσος είναι στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδας.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση