Θα είναι η Νάγια Φαρδή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 09:32 Θα είναι η Νάγια Φαρδή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας;

Ο κύβος ερρίφθη για τη γνωστή γιατρό της Λαμίας.

Το όνομα της γιατρού Νάγιας Φαρδή είναι γνωστό στη Φθιώτιδα λόγω της άριστης επιστημονικής κατάρτισής της, αλλά και της ευγένειας και της προσήνειας που την διακρίνει, αρετές που την έχουν κάνει ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή.

Πρόσφατα, το όνομά της είχε ακουστεί πολύ έντονα πως θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, σενάριο που όμως, απέχει από την πραγματικότητα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν πως η Νάγια Φαρδή επέλεξε να ασχοληθεί με τον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης και να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της, Αναστασίας Φαρδή, που διετέλεσε στο παρελθόν Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων. 

Όπως μαθαίνουμε, η διακεκριμένη γιατρός της πόλης μας και ενεργό μέλος στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, αλλά και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, θα είναι τελικά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου, "Περήφανη Πόλη". Συνδυασμό στον οποίο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, θα συμμετέχουν και άλλοι εκπρόσωποι του Ιατρικού και Υγειονομικου κόσμου του τόπου μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση