Κουτσούμπας: Οι viral ατάκες του ΓΓ του ΚΚΕ έγιναν περιζήτητες λαμπάδες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 08:26 Κουτσούμπας: Οι viral ατάκες του ΓΓ του ΚΚΕ έγιναν περιζήτητες λαμπάδες

Χαμός για ένα πασχαλινό «Κουτσουμπίνι» - Οι «λαμπάδες Κουτσούμπας», έγιναν viral και το εργαστήριο δεν προλαβαίνει να τις κατασκευάζει.

Λίγες βδομάδες έχουν μείνει πριν το Πάσχα με μικρούς και μεγάλους να αναζητούν ευφάνταστες λαμπάδες για το βράδυ της Ανάστασης.

Το αστείρευτο ταλέντο της Πηνελόπης Καλογεροπούλου και τα ομολογουμένως εξαιρετικά comics από τη σειρά «Baby politicians» του Νικόλα Στεφαδούρου, σε συνδυασμό με τις viral ατάκες του Γ.Γ. του ΚΚΕ, συμπατριώτη μας Δημήτρη Κουτσούμπα έχουν δημιουργήσει τις λαμπάδες που έγιναν λατρεία και είναι βέβαιο ότι φέτος θα κάνουν την εμφάνισή τους από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. 

Η Πηνελόπη Καλογεροπούλου μιλώντας στο ilialive.gr για τις ξεχωριστές αυτές λαμπάδες, ανέφερε ότι: «Η λαμπάδα που έγινε viral από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε πέρυσι το Πάσχα. Συγκεκριμένα, επειδή όλοι οι φίλοι και πελάτες μου ξέρουν ότι φτιάχνω δημιουργίες κατόπιν παραγγελίας, μου ζήτησαν να φτιάξω μια λαμπάδα με την ατάκα του Δημήτρη Κουτσούμπα ''Αυτοί είστε'' και να απεικονίζει το σχέδιο από την σειρά baby politicians του δημιουργού κόμικς Νικόλα Στεφαδούρου.

Έτσι έγινε η πρώτη λαμπάδα. 

Αυτή κοινοποιήθηκε στα social από τον τελικό της αποδέκτη και αμέσως έγινε περιζήτητη. Το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα και ήθελαν όλοι μια λαμπάδα ''Κουτσουμπίνι''. 

Μαθαίνουμε λοιπόν πως η δημιουργός φέτος ξεκίνησε, εδώ και δύο μήνες, να φτιάχνει λαμπάδες και στόχος της είναι να γεμίσουν οι εκκλησίες ''Κουτσουμπίνια'', ενώ, μετά την επίσκεψη του στη Γαλλία πριν λίγες μέρες,  ζητάνε να γράφει η λαμπάδα τη φράση ''Cher ami cher Camarade'', με την οποία ξεκίνησε την ομιλία του προς τους Γάλλους διαδηλωτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση