Ανανεωμένο και με πολλά νέα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 07:36 Ανανεωμένο και με πολλά νέα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού στη Φθιώτιδα

Ανανεωμένο και με πολλά καινούργια πρόσωπα, καταξιωμένα στον χώρο τους και αγαπητά στην κοινωνία της Φθιώτιδας, θα είναι, μαθαίνουμε, το ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν πως έχουν δώσει τα χέρια με τον Περιφερειάρχη γνωστός Λαμιώτης επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, και στην περιοχή της Παύλιανης, καθώς και ένας συνάδελφος του Φάνη, Πολιτικός Μηχανικός της πόλης μας, που μέχρι σήμερα δεν έχει ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση και τα κοινά γενικότερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο υποψήφιοι, τα ονόματα των οποίων έχουν ήδη "κλειδώσει", μαζί με τις άλλες υποψηφιότητες που θα ανακοινωθούν από τον Φάνη Σπανό το επόμενο διάστημα, αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση και δυναμική στο συνδυασμό «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας».

Τέλος όπως μαθαίνουμε στις εκλογές του Οκτωβρίου θα υπάρξουν και μεταγραφές από τον Α'  βαθμό Αυτοδιοίκησης στο Β΄ βαθμό και αντιστρόφως.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση