Τι είπε ο Τσίπρας για τον Μητροπολίτη Συμεών στην ομιλία του στη Λαμία - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 09:30 Τι είπε ο Τσίπρας για τον Μητροπολίτη Συμεών στην ομιλία του στη Λαμία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μιλώντας στην πλατεία Λαού κάτω από το άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη θυμήθηκε το δώρο που του είχε προσφέρει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην εθνική αντίσταση ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από την πρωτεύουσα της Ρούμελης και συγκεκριμένα από την πλατεία Λαού, όπου βρίσκεται και το άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη.

Θυμήθηκε μάλιστα και το δώρο έκπληξη που του είχε κάνει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο οποίος του είχε χαρίσει σε κορνίζα την ιστορική φωτογραφία του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛ.Α.Σ. Άρη Βελουχιώτη κατά την είσοδο του στη Λαμία, μαζί με τον Πατήρ Γερμανό τον Παπα-Ανυπόμονο.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση