Γ. Οικονόμου: «Το αποφασιστικό βήμα για τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης έγινε»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 08:16 Γ. Οικονόμου: «Το αποφασιστικό βήμα για τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης έγινε»

Διαβάστε τη δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Οικονόμου για την μεγαλειώδη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

«Η αποψινή νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι η μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη, σε λίγες εβδομάδες.

Το αποφασιστικό και μεγάλο βήμα για τον σχηματισμό ισχυρής αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έγινε. Η Νέα Δημοκρατία, στην Φθιώτιδα και πανελλαδικά, είναι ισχυρή, γιατί οι πολίτες μας έδωσαν ψήφο επιβράβευσης, εμπιστοσύνης και προοπτικής. Παρόλη τη συκοφαντία, τη λασπολογία και την καταστροφολογία, οι πολίτες ψήφισαν ενάντια στο γκρίζο και το μίζερο.

Συνεχίζουμε, με ακόμα περισσότερη δύναμη και προσήλωση, ώστε σε λίγες εβδομάδες να σχηματίσουμε μια κυβέρνηση τέτοιας πλειοψηφίας που θα μπορεί να αλλάξει κάθε εστία αναχρονισμού και υστέρησης, φέρνοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες στο μέσο όρο της ΕΕ σε κάθε πλευρά του βίου μας.

Προσωπικά, ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου για την αυξημένη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, ώστε να είμαι πάλι παρών και χρήσιμος στον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Η πορεία μπροστά συνεχίζεται και δεν θα ανακοπεί όσο δυναμώνουν οι δεσμοί μεταξύ μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση