«Είμαι και θα είμαι παρούσα. Μια δυνατή φωνή για τη Φθιώτιδα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 14:17 «Είμαι και θα είμαι παρούσα. Μια δυνατή φωνή για τη Φθιώτιδα»

Η δήλωση της πρώτης επιλαχούσας Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ. Βασιλικής Λάζου, για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Οι ιστορικοί έχουμε μάθει να είμαστε ψύχραιμοι. Να αποτιμούμε και να ερμηνεύουμε τα γεγονότα. Να αναζητούμε τις αιτίες και να αναλύουμε τα αποτελέσματα.  Η σύγχρονη πολιτική ιστορία είναι εξάλλου διάσπαρτη από νίκες και ήττες, από μεγάλες κατακτήσεις αλλά και οπισθοχωρήσεις του λαϊκού κινήματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε με μεγάλη διαφορά την εκλογική μάχη. Ο αγώνας όμως για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία δεν σταματά ποτέ. Ψηλά το κεφάλι. Συνεχίζουμε. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε το πλεονέκτημα του αντιπάλου δικό μας πλεονέκτημα. 

Και κάτι προσωπικό. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους μου έδωσαν το σταυρό προτίμησης στο ψηφοδέλτιο, όσες και όσους με στήριξαν και μου έδωσαν τη δεύτερη θέση στη Φθιώτιδα. Είμαι και θα είμαι παρούσα. Μια δυνατή φωνή για τη Φθιώτιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση