Το ΠΑΣΟΚ οργανώνεται και στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 13:50 Το ΠΑΣΟΚ οργανώνεται και στη Φθιώτιδα

Ξαφνικά γέμισε με κόσμο το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Διάκου χθες το απόγευμα και οι περαστικοί αναρωτιόντουσαν μήπως γίνεται πάλι κάποια ομιλία.

Κι όμως ήταν η συνεδρίαση της επιτροπής εκλογικού αγώνα του Κινήματος στο νομό, με τη συμμετοχή των μελών και στελεχών να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Όπως αναφέρθηκε, στόχος το ΠΑΣΟΚ να γίνει ξανά πλειοψηφικός προοδευτικός πόλος στη χώρα, ενώ συζητήθηκε ο συντονισμός των δράσεων και των περιοδειών ενόψει της επαναληπτικής κάλπης της 25ης Ιουνίου.

Εκτός από τη ΝΕ Φθιώτιδας και τις τοπικές οργανώσεις, στη συνάντηση συμμετείχαν ο νεοεκλεγείς βουλευτής Νίκος Τσώνης, πρώην υποψήφιοι βουλευτές, ενώ από την Αθήνα ήρθε και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από τη Φθιώτιδα και συνεργάτης του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, Βαγγέλης Τσόγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση